Algemene voorwaarden bij tanden bleken

1. Een klant kan niet eerder stoppen met de behandeling die echt gekozen is en zodoende het restbedrag terug ontvangen

2. Als je kan aantonen dat jouw tanden werkelijk geen enkele tint lichter zijn geworden, dan krijg je van ons dezelfde behandeling nog een keer. Net als de behandeling die je gekozen hebt.

Je zou zeggen: Als de eerste behandeling niet werkt, waarom de tweede dan wel. Dit heeft met activatie tijd Te maken. In de meeste gevallen werkt de gel direct maar bij een enkeling heeft het gel langer de tijd nodig. Vergelijk het met bruin worden door de zon. Sommige mensen zijn direct bruin, andere mensen hebben daar meer sessies voor nodig. Het komt bijna nooit voor maar zie je na de tweede behandeling ook geen tint verschil dan krijg jij je geld terug.

Geld terug krijg je Alleen voor de daadwerkelijke behandeling.

Voorwaarde voor de geld terug garantie;

-Voor en na foto voor profiel van de tanden in hetzelfde licht gemaakt bij mij op de stoel In de praktijk, zowel de eerste als de tweede keer, deze moet je zelf maken, voorzien van tijd en datum.

-Binnen 3 dagen na jouw behandeling kenbaar maken dat je geen resultaat hebt, anders komen alle rechten te vervallen. Wordt hier niet aan voldaan dan is de geld terug garantie niet van toepassing. Als je een aantal tinten witter zijn geworden, maar je vindt het nog niet wit genoeg, dan moet je nog een aanvullende behandeling nemen.

3. Wij kunnen niet uitsluiten dat een klant pijn ervaart tijdens of na de behandeling. Bij de meeste mensen is het pijnloos. Maar de tanden bleken blijft geheel op eigen risico.

4. Als iemand een tweede behandeling aangeboden krijgt moet hij deze binnen twee weken ondergaan anders komt de behandeling te vervallen.

5. Te laat komen gaat altijd af van de tijd die de klant geboekt heeft.

6. Mensen die hun afspraak willen verplaatsen kunnen dit maximaal één maal doen, ook met een tegoedbon/ deal bon is dit van toepassing.

7. klanten worden geacht exact of 10 minuten voor de tijdstip te verschijnen die In de boekingsbevestiging is aangegeven.

8. We kunnen nooit een bepaalde witheid garanderen. Dit is voor ieder persoon anders en nooit van te voren te zeggen. Hoeveel tandplak heb je? Hoeveel tandsteen heb je? hoe verzorg jij je mond? Is het een extrinsieke( buiten de tand) of een intrinsieke (binnen de tand) verkleuring? Hoe gezonder de mond hoe beter de behandeling aanslaat.

9. Tanden bleken tijdens de zwangerschap. Er is nooit bewezen dat het slecht zou zijn voor een ongeboren kind. Tot op heden hebben wij er ook geen slechte ervaringen mee. Echter blijft dit altijd op eigen risico

10. Tanden bleken met fillers kan wel maar, Als je lippen erg opgezwollen zijn of vrij dik dan raden wij het af.

11. Volgens de Nederlandse wetgeving heb je recht op een herroepingsrecht, echter zijn hier enkele uitzonderingen op, op het gebied van diensten, die dus ook van toepassing zijn op het tanden bleken, zoals hierna beschreven uitsluiting herroepingsrecht diensten.

Diensten die met instemming van de klant volledig worden uitgevoerd binnen de 14 kalenderdagen bedenktijd en waarbij de klant uitdrukkelijk om de heeft verklaard van het herroepingsrecht af te zien. Mijn voorbeeld wanneer je een afspraak maakt op 1 april voor 10 april, zie automatisch af van het herroepingsrecht. Als je op 1 april een afspraak maakt voor 20 april en je annuleert hem voor 6 april, krijg je je volledige aankoop bedrag terug. Ben je binnen de 14 dagen en wil je alsnog je afspraak annuleren dan krijg je van ons een tegoedbon, mits tot uiterlijk 24 uur van tevoren dit gemeld is. Wordt de afspraken binnen 24 uur van tevoren geannuleerd door jou, dan vervalt helaas het recht op een afspraak/zo goed bon, tenzij je nog een geldige reden kan overleggen. Geeft u aan dat het corona is, dan kan u de uitslag overleggen met datum en voorzien van naam. Ook voor afmeldingen tijdens die periode van het coronavirus is dit van toepassing. Dit is ook wanneer u door ons wordt afgebeld.

12. Alle beelden die wij maken bij “Bij Franciska” op locatie zijn promotionele doeleinden. Door deze beelden te Laten maken geeft de persoon op het beeld toestemming om deze te gebruiken. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden door deze persoon.

13. Tanden bleken is niet schadelijk voor jouw tanden. Ik werk op basis van goedgekeurde producten Zonder peroxide, hierdoor vindt er geen verandering plaats in hardheid van het glazuur. Deze verandert Alleen door stoffen met de lage PH waarden zoals zuurstof een punt er vindt wel een hele lichte demineralisatie plaats. Dit zijn bouwstoffen die aan glazuur onttrokken worden. Dit effect is echter zo minimaal dat het tandglazuur vanzelf binnen 24 uur al weer volledig hersteld is door een mineralen uit het speeksel. De calcium voorstaat verhouding is na 6 uur bleken hetzelfde als na het drinken van een blikje kolen. Wij bleken hooguit 3 uur, in deze verhouding verandert dus ook nagenoeg niks. Wat soms voorkomt is dat0.1% van de Mensen irritatie of kleine complicaties ondervinden aan de lippen of aan het tandvlees. Hier kunnen wij verder geen enkele verantwoordelijkheid voor nemen noch aansprakelijk voor gesteld worden, door een behandeling te boeken’ bij franciska’ ga je ermee akkoord dat dit eventueel zou kunnen gebeuren.

14. Tanden bleken met gevoelig tandvlees en/of andere tandproblemen raden wij niet aan. Als de klant dit verzwijgt en ontstaan later problemen dan neem ik hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid.

15. Tanden bleken kan bij mij vanaf 12 jaar.

16. Het is ten strengste verboden om video’s en foto’s op te nemen en te maken in de praktijk. Zonder dat daar uitdrukkelijk toestemming toe is verleend.

17. Kan je rechten ontlenen aan de voor en na foto’s op de website? Nee, Dat is niet mogelijk, We gaan hierbij uit van gemiddeldes. Bij de ene persoon pakt het nog beter en witter uit, en bij de andere persoon is dit minder het geval. Het gaat hier om indicaties.

18, wanneer je een voucher ontvangt, is deze onbeperkt geldig, uiteraard wel maar 1x te gebruiken. Wanneer je je voucher in wilt plannen kan je dit doen via de website van ‘Bij Franciska’'

www.bijfranciska.nl . Hier kan je jouw afspraak maken. Jouw behandeling kan alleen plaatsvinden als je de voucher meeneemt en inlevert. Zonder voucher ben ik genoodzaakt om de behandeling in rekening te brengen. Ook als u besluit om de behandeling te annuleren bent u het volledige bedrag verschuldigd aan mij.

 

 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 02-08-2022