Oorkaars Behandeling

OORKAARS
Oorkaars
€ 20,00
30 minuten
 — 
oorkaars brand ong 10 min per oor. De kaars is van Katoen gemaakt gedrenkt in bijen was. Heeft een helende werking.
Oorkaars behandeling met een gezicht/nek massage
€ 50,00
60 minuten
 — 
een heerlijke oorkaars behandeling van 30 min en daarna een ontspannende massage van gezicht/hals en nek.

 Oorkaars behandeling

Heb je wel eens van een oorkaars behandeling gehoord. Bij het indianenvolk de ‘Hopi’ doen ze deze methode al eeuwen lang. Bij volkeren in Siberië Mongolië en Azië wordt de oorkaars therapie  al jaren aangeprezen. In Nederland is het nog niet zo bekend.

Een oorkaars behandeling is een hulpmiddel om Energie blokkades In het lichaam op te heffen.

Een behandeling is een unieke, krachtige en diepe ontspannende ervaring. Het bouwt nieuwe Energie op die mag stromen in uw lichaam, om zo een mooie ontspannende, magische reis te maken.

 

De behandeling.

De oorkaars is een holle kaars van katoen en gedrenkt in bijenwas. Deze wordt opgerold tot een holle kaars.

U ligt lekker ontspannen op uw zijde, te luisteren naar muziek van de ‘Hopi ‘ bevolking. Na een geleidende meditatie van een paar keer diep ademhalen om zo het lichaam tot rust te brengen, krijgt u de holle kaars in uw oor gang, deze wordt aangestoken Daarna is het alleen nog maar genieten van de warmte die binnendringt en het geknetter van het opbranden van de kaars.

Er ontstaat een gevoel van rust, ontspanning en balans. Als de kaars op is wordt deze verwijderd uit uw oorgang en mag u zich omdraaien naar uw andere zijde. Nadat u weer tot rust bent gekomen wordt de behandeling vervolgd In het andere oor.

 

Wat is het effect

Het stimuleert het lymfesysteem en werkt op de energieblokkades. Het reinigt de gehoorgang, stimuleert de doorbloeding van het hoofd, oor, neus, keel en bijholtes. Wat helpt om te ontgiften bijvoorbeeld bij medicijn gebruik. De energetische punten en de reflexzones worden gestimuleerd het plaatsen van een oorkaars is erg heilzaam bij klachten die zich bevinden boven het sleutelbeen zoals

Stress

Oververmoeidheid

Slecht slapen

Duizeligheid

Oorpijn ( zonder ontsteking)

Kaakpijn

Heesheid

Bacteriële infecties

Verkoudheid en griep symptomen

Sinus pijn

Migraine en hoofdpijn

Tinnitus (oorsuizing)

Zwemmers oor

Evenwichtsaandoeningen.