Cavitatie

 

Afslanken via Cavitatie het kan nu.

Plaatselijk jouw vet verliezen.

Plaatselijk jou last kwijtraken.

Dit kan nu zonder inspanning te verrichten.

Een behandeling onder gaan die geen pijn doet, waar geen operatie voor nodig is.

Jou vet verslindt, jouw figuur beter uit laat komen zonder sporten.

Jou beter laat voelen.

Een behandeling die zorgt dat jij weer trots kan zijn op jezelf.

 

Hoe zal je denken.

Ja dag, is jouw gedachten.

Maar nee, het kan.

Je kan dat buikje en die dijen waar striae op zit mooier maken.

Ja, je kan die hangende boven armen (kippenlevertjes) strakker maken. En ja ook dat randje bij je BH en de sinaasappelhuid op de benen, kan zo veel mooie worden.

Centimeters plaatselijk verliezen wie wil dat nou niet. Je kan tot meerdere zones tegelijk behandelen. Zeg maar van welke plek jij last hebt.

Het is voor mannen en voor vrouwen. Het is nu mogelijk ‘Bij Franciska.’

 

Maar nu wil je wel weten hoe natuurlijk.

Door middel van het Cavitatie apparaat dat geluidsgolven afgeeft en warmte. De geluidsgolven doen al het werk. Zij zorgen ervoor dat jij je centimeters verliest, je cellulitis verminderd en je contouren mooier worden, je huid weer straalt.

Cavitatie is een procedure die gebaseerd is op een speciale combinatie van ultrasonische (geluids-) golven met een lage frequentie. De effecten van de laag frequente golven zorgen voor de vorming van microbubbels in het vetweefsel. Deze bubbels vergroten de omvang en barsten dan waardoor hiermee de vetcellen ook barsten. Daarna komt de massa in de intercellulaire ruimte.

Doordat het lichaam meerdere afvalstoffen moet verwerken en afvoeren worden ook deze vetcellen verwijderd via de darmen. Hierdoor is het mogelijk om langere tijd tot altijd (dit kan verschillen per persoon) de probleemzones aan te pakken.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de lage frequentiegolven bijdragen bij het stimuleren van de bloedsomloop en het herstellen van bindweefselcellen die verantwoordelijk zijn voor het vernieuwen van het weefsel in ons lichaam. Tijdens de behandeling wordt dan ook de huid weer elastischer, flexibeler en strakker. Deze behandeling kan dan ook goed ingezet worden voor een bindweefselmassage, al is het bedoeld voor uw probleemzones.

Cavitatie is een goed alternatief als je besluit om liposuctie toe te passen zonder operatie en zonder pijn. Al na de eerste behandeling is je omvang verminderd met 2-4 cm. Is je huid zo veel mooier en strakker. Ziet er gezonder uit en heeft een egale kleur gekregen.

 

Het aantal behandelingen hangt af van verschillende factoren, zoals de dikte van de vetlaag maar ook wanneer ben je tevreden met het resultaat. Hoe het lichaam de afvalstoffen afvoert. Gemiddeld zijn er per zone 5 tot 7 behandelingen nodig. Doorgaans is het één behandeling per week. Dit is om ervoor te zorgen dat het lichaam de vetafvoer goed kan verwerken. Het gaat niet om grote hoeveelheden, maar om lokale vetophopingen.

 

Kort op een rijtje:

Mooiere huid

Vet vermindering op kleine gebieden

Striae vermindering

Elastische huid

Stralende huid

Bindweefsel vermindering

Flexibeler huid.

Lymfevocht afvoer

Centimeters afslanken

Geen pijn.

Geen operatie

Geen inspanning

Man en vrouw.

 

Voor wie is de Cavitatie behandeling geschikt?

-Als je probleemzones ervaart en dit jou uit balans haalt.

-Als je je lichaam wilt corrigeren op kleine gebieden van het lichaam.

-Als je last hebt van cellulitis.

-Als je last hebt van je bindweefsel

-Als je last hebt van lymfe– het voert vocht af –

-Als je gezond bent, maar toch last ervaart.

 

 

Nadelen:

Met deze behandeling kunnen alleen kleine gebieden behandeld worden. Voor grotere of meer oppervlaktes moet u vaker langskomen.

Er zijn 5 à 7 behandelingen per zone nodig voor een goed resultaat.

Ik kan u niet behandelen als u suikerziekte, stofwisselingsziekten, een afwijking van de lever of een hartritmestoornis hebt.

Als u behandeld wordt voor kanker met chemo of bestralingen kan ik u niet behandelen.

Heb je obesitas dan is het niet mogelijk om de behandeling te nemen.

Voor een blijvend resultaat is het wenselijk om gezond te eten zodat de vet opslag niet aangevuld wordt.

 

Een opsomming waar je aan kan denken voor de behandeling

Buik-rol boven /onder de navel

Randje van de BH op de rug

Zij- flanken op de rug tot de oksel

Heupen

Benen (dit is wel in verschillende zones verdeeld)

Knieën, Kuiten en Enkels

Armen

Rug

Billen

Elk lichaam stukje waar je je aan irriteert kan behandeld worden. Voor vragen neem contact o met ‘Bij Franciska’

 

 

 

De behandelingen zijn los te verkrijgen, maar ook in kuur verband. Daar zijn dan wel regels aan verbonden.

Ik ben er zo van overtuigd dat ik een behandeling gratis weg geef.

Hoe: Je boekt 6 behandelingen in een keer bij mij in. (Alleen de Cavitatie behandelingen, niet de extra optisch) de boeking is 1x per week 6 weken lang. Je komt dus elke week langs ‘Bij Franciska’

Je betaalt in een keer 5 behandelingen. Dan betaal ik de 6de voor jou.

Verzet je een behandeling en deze is niet meer in dezelfde week dan kan ik het resultaat niet meer garanderen en betaalt je de 6de zelf.

Weet je het nog niet helemaal zeker dan kun je ook 1 behandeling ondergaan en dan beslissen of je in kuur verband verder wilt gaan. Dan boeken we de anderen 5 behandelingen in en betaalt je de 5 behandelingen, incl. de 1ste behandeling en betaal ik de 6de behandeling voor u. Ook dan gelden dezelfde regels.

Wil je de extra opties erbij boeken. Dat kan, maar daar geef ik geen 6de gratis op. Dit is alleen op de Cavitatie behandeling.

Wil je een totaalpakket aan maken. Boek dan een intake extra bij je 1ste behandeling. Deze is uiteraard gratis. Dan maak ik een mooi pakket voor jou samen. Om zo tot een mooi en goed resultaat te komen.

Nog niet overtuigd. En hebt je nog steeds vragen, dat kan natuurlijk. Bel of boek een intake gratis in. Dan gaan we alles doornemen wat het beste voor jou mogelijk is.

 

Voor een nog mooier en sneller resultaat kan je na de behandeling ervoor kiezen om een

RF-Vacuüm, of een lipolaser te nemen. Deze behandelingen zorgen voor een snellere afvoer van de afvalstoffen die vrij zijn gekomen. Een mooiere huid en nog meer centimeters om te verliezen.

Na afloop kun je er dan nog voor kiezen om een pakking te nemen met de juiste crème met de juiste stoffen.

 

De behandeling

Als u voor de eerste keer komt dan starten we met een intakegesprek. Dit is het wegen van uw lichaam om na te gaan hoeveel vet u in uw lichaam heeft en hoeveel u draagt rondom uw organen. Daarnaast nog de medische vragen, ook al is Cavitatie een veilige behandeling, behandel ik alleen gezonde mensen. Ook komen de vragen als verwachtingen en om welke zones het gaat en wordt er een uitleg gegeven van de aanpak.

Bent u tevreden dan gaan we starten met de behandeling op de zones die u wilt laten behandelen. Om te beginnen doe ik een contactgel op het lichaam, dit is ter geleiding van de ultrasonische golven. Het handstuk, dat warm is, laat ik rustig over het gebied gaan. De warmte zorgt ervoor dat het vet zacht en soepel wordt. Tijdens het bewegen geeft de behandelkop de ultrasonische golven geleidelijk door in het lichaam. Het lichaam wordt aan het werk gezet en na 45 minuten maak ik uw zone schoon met warme kompressen en wordt de zone ingesmeerd met een crème die zorgt voor een nog betere afvoer.

 

U kunt extra behandelingen bij boeken voor een nog beter resultaat.

Infrarood met RF-frequentie vacuüm. Deze die geeft een zuigend effect op de huid een soort Cupping. Dit zorgt voor betere doorbloeding.

Lipo-laser. Deze geven een intens infrarood sein door aan uw lichaam om zo een versnelde afvoer te krijgen van afvalstoffen en doorbloeding van uw huid en inwendig zorgt het voor versnelling van uw vetafbraak.

Aanvulling pakking:

De behandelde zone kan heerlijk worden ingesmeerd met een crème die jouw lichaam verzorging en vermindering van cellulitis geeft. Ook geeft het direct een afslankend en verstevigd effect. Zo moduleert je jouw huid. Het serum is ook geschikt voor de gevoelige en allergie gevoelige huid.

Je wordt lekker ingesmeerd met deze crème waarna u wordt toegedekt zodat de crème kan intrekken. Na 20 minuten haal ik de overige crème met warme kompressen van uw lichaam af. Na de behandeling kunt u meteen uw bezigheden hervatten. Drink de dag van de behandeling zeker twee liter water om de afvoer van de vetcellen goed te stimuleren.