lipo - Laser

Heb jij ook wel eens dat je niet in dat jurkje past. Dat de rits net niet op die billen dicht gaat, waardoor je dat ene kleding stuk niet meer aan past. Dat je een feestje hebt en dan erachter komt dat je plaatselijk uitgedijd bent. Dat je jouw spijkerbroek liggend aan moet trekken. Zo vervelend, maar nu kan je ‘Bij Franciska’ dit probleem oplossen in een zeer snelle en korte tijd.

Lipo-laser is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van figuurcorrectie

Hou jij ook niet zo van naalden. Wil jij ook mooi zijn maar geen operatie onder willen gaan.

‘Bij Franciska’ heeft op dit gebied verschillende oplossingen. Eén daarvan is de Lipo-laser. Dit zijn kleine peddels die een Low Level Laser licht afgeven. Dit wordt niet warm maar je verliest er wel vet mee.

De Lipo-laser is een alternatief voor liposuctie. Er is geen operatie voor nodig. Geen activiteit. Je hoeft er niet iets speciaals ervoor te doen. Al is letten op je eten altijd belangrijk en 30 min per dag ontspannen bewegen is net zo belangrijk.

Na 1 behandeling is een strakkere huid zichtbaar en vermindering van cellulitis.

De probleemzones worden aangepakt in jouw rust tijd. Je verliest op die moeilijke plaatsen vet zoals je buik, heupen, boven armen, rijbroek en je kin.

Deze Lipo-laser LLLT-behandeling is afkomstig uit de medische wereld en is volkomen pijnloos en veilig.

 

Het pijnloze alternatief voor liposuctie

Lipo-laser is de procedure die de kracht van diode lasers gebruikt (Low level laser) om op een veilige manier in de huid van de patiënt te dringen en op een pijnloze wijze de vetcellen te bevrijden. Dit is een biochemische reactie in het lichaam die het vetcelmembraan bevrijd en hierdoor in het lichaamswater komt. Het laser licht breekt de vetzuren en glycerol af en dit wordt afgevoerd naar de nieren of via de lymfebanen.

De Lipo-laser dringt tot veilige diepte door in de huid en richt zich op de vetcellen in de onderhuidse laag. De vetcellen zijn na de behandeling aanzienlijk gekrompen en zo verlies jij je centimeters.

 

Met 1 behandeling, zonder activiteit ben jij ongeveer 460 Kcal verloren. Dat is ongeveer een roombeker ijs. Dit geld ook voor de Cavitatie behandeling als de RF Frequentie.

Voordelen

·         De LLLT imiteert het natuurlijke metabolisme waarbij vetweefsel in tijden van schaarste zijn opgeslagen energie vrij geeft, waardoor de vetcellen krimpen.

·         Het resultaat is een slanker silhouet en een strakker en gladder uitziende huid. Geen pijn, geen naalden, geen ziekte tijd en direct resultaat.

·         Een verlies van 2-4 cm van de buik omvang kan al bereikt worden met 1 behandeling

·         De behandelingen worden in een kuur van 6 behandelingen gegeven in 3 weken tijd. Liefst in een nog kortere tijd

·         Alle delen van het lichaam waar vet is opgeslagen kunnen behandeld worden met de Lipo-laser.

 

Hoe snel zie ik resultaat

De meeste klanten hebben resultaat na de eerste behandeling.

Met 1 behandeling is het niet blijvend.

-Wel handig als je net in dat ene jurkje wilt passen die je aan wilt.

Standaard bestaat een kuur uit 6 behandelingen. Al bepaal jij wanneer je tevreden bent. De een valt eerder af dan de ander.

5 behandelingen betaal jij en de 6de krijg je van mij gratis. Maar hier zijn regels aan verbonden.

* Een sessie duurt 45 min.

* Je bent 6 weken bezig.

* Je komt minimaal 1 a  2 x per week

* Voor een optimaal resultaat is 2x per week. 

* Je kan minimaal 1 afspraak afzeggen, maar die moet dan zo snel mogelijk opnieuw ingepland worden, de zelfde week of een paar dagen later. Alleen dan kan ik het juiste resultaat garanderen. Is dit niet zo dan betaal je de 6de behandeling ook.

* Je kan ook los 1 behandeling boeken. Dit geeft een snel tijdelijk resultaat. Maar dan pas je wel dat kleding stuk die avond.

 

Voor de behandeling

* Drink genoeg water. Dit om de afvoer van de vet cellen wel op gang te houden. Het is de bedoeling dat je het uit je lichaam krijgt. Dit gaat alleen lukken met genoeg water 1.5 a 2 liter.

* 2 uur voor en na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen.

* Gebruik 2 uur voor en na de behandeling geen koffie of alcohol.

Tijdens de sessie tijd is het verstandig om een low calorieën dieet te volgen of een Detox kuur te volgen. Zo heb je het beste resultaat

*Gebruik voor de behandeling geen bod crèmes.

 

Na de behandeling kan je jouw gewone normale activiteiten direct hervatten.

Het is een veilige en pijnloze behandeling

 

Behandelingen zijn niet mogelijk in de volgende situaties:

·         Zwangerschap

·         Pacemaker

·         Hoge Bloedruk

·         Tijdens de menstruatie

·         Kanker

·         Lymfatische-en-lever-ziekten

·         Open wonden of zweren op het gebied die behandeld wordt