RF-laser Vacuüm behandeling

Een behandeling met een combinatie van een vacuüm apparaat wat infrarood licht geeft en de RF-frequentie afgeeft. Vele gemakken in een behandeling. Het kan zowel gebruikt worden voor pijnbestrijding maar ook om centimeters aftevallen. Het geeft het gevoel van Cupping maar dan mechanisch. Het geeft een zuigende beweging op de huid.

Het infrarood licht zorgt voor een betere doorbloeding. Het verwarmt de huid tot 5 mm diepte. Het vetweefsel wordt verwarmd en slap, zodat het afvoeren makkelijker gaat. De RF Frequentie zorgt voor de huidverstrakking, het zorgt voor een verhoogt zuurstof opname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot 15 mm diepte in het lichaam. De vacuüm massage zorgt voor een verbeterde lymfe -drainage. Breng de lymfe activiteiten en de afvoer op gang. Zo kan je pijn en vet verminderen.

 

Na de behandeling is er een meet bare lichaamsomtrek vermindering. Dit is ong. na 6 behandelingen. Dit is op de buik, dijen, benen, heupen en billen.

 

Het wordt vaak aanbevolen voor

*Verbetering van bloedcirculatie

*Verhoogde lymfe circulatie en eliminatie van toxines

*Ontspanning van spierspanning

*Preventie van cellulitis door het remmen van vet opslag.

* Vermindering van overtollig vetafzetting in de heupen dijen en billen

De behandeling is voor mannen en vrouwen.

 

Absolute contra-indicatie

*zwangerschap

*borst voeding

*kanker

*chemotherapie of immuuntherapie

*hoge bloeddruk

*bloedverdunners

*overmatige pigment

*aderontsteking

*prednison en andere steroïde medicijnen

Als u een contra inductie heeft dan kunt u niet behandeld worden.

 

Wat kan je eraan doen om het resultaat te versneller en te maximaliseren?

Drink minstens 1,5 à 2 liter water op de dag

Drink na de behandeling geen alcohol en koffie gedurende enkele uren. De lever is hard aan het werk en alcohol en koffie zijn zware dranken voor de lever.

Vermijd grote en zware maaltijden.

Het beste resultaat verkrijg je als je een low calorieën dieet volgt tijdens de kuur periode. Een Detox kuur kan ook goede resultaten geven.

 

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt van verschillende factoren af. Hoe veel vet op slag heb je. Hoeveel beweeg je overdag. Wanneer ben je te vrede over jouw lichaam.

Een RF-laser vacuüm behandeling kan je ook boeken bij pijn in de spieren, maar ook in te zetten

Als therapie behandeling tegen vetophoping. Na de behandeling van Cavitatie, RF Frequentie, Lipo-laser kan je een RF Laser vacuüm behandeling toepassen. Zo krijg je een vergroot resultaat door versnelde afvoer.

Ik ben ervan overtuigd dat dit werkt, dat ik een behandeling gratis weggeef.

Hoe: Je boekt 6 behandelingen in een keer bij mij in. (Alleen de RF Laser Vacuüm behandelingen, niet de extra optisch) de boeking is 1x per week 6 weken lang. Je komt dus elke week langs ‘Bij Franciska’

Je betaalt in een keer 5 behandelingen. Dan betaal ik de 6de voor jou.

Verzet je een behandeling en deze is niet meer in dezelfde week dan kan ik het resultaat niet meer garanderen en betaalt je de 6de zelf.

 

Weet je het nog niet helemaal zeker dan kun je ook 1 behandeling ondergaan en dan beslissen of je in kuur verband verder wilt gaan. Dan boeken we de anderen 5 behandelingen in en betaalt je de 5 behandelingen, incl. de 1ste behandeling en betaal ik de 6de behandeling voor jou. Ook dan gelden dezelfde regels.

Wil je de extra opties erbij boeken. Dat kan, maar daar geef ik geen 6de gratis op. Dit is alleen op de RF Laser vacuüm behandeling.

Wil je een totaalpakket met meerdere behandelingen achter elkaar voor een optimaal resultaat aan maken. Boek dan een intake extra bij je 1ste behandeling. Deze is uiteraard gratis. Dan maak ik een mooi pakket voor jou samen. Om zo tot een mooi en goed resultaat te komen.

Nog niet overtuigd. En hebt je nog steeds vragen, dat kan natuurlijk. Bel of boek een intake gratis in. Dan gaan we alles doornemen wat het beste voor jou mogelijk is.