Tanden bleken

Tandenbleken 2x 20 min 1 persoon
€ 35,00
45 minuten
 — 
Aktie tanden bleken voor 1 persoon 2x 20 min. Laat nu jou tanden witter en schoner worden. 2 tot 4 tinter lichter.
Tandenbleken 3x 20 min 1 persoon
€ 47,00
70 minuten
 — 
na afloop stralen jouw tanden 3 a 6 tinten lichter. 1 persoon
Tandenbleken 4x 20 min 1 persoon
€ 60,00
100 minuten
 — 
jouw tanden stralend 4 a 8 tinten lichter. Blijf stralend lachen
Deze behandeling is in 1 keer. Het inzetten van de gel en het uitbleken van de gel is ong 20 min per keer en dan zo door naar de volgende 20 min. Tot het juiste resultaat.

Tanden bleken

 

De populaire beauty van deze tijd.

Je mag weer lachen met je witte tanden bloot. Wees zelfverzekerder. Van lachen word je happy, want lachen is gezond. Tijdens lachen maak je endorfine en depamine aan. (Lichaamseigen pijnstillende stof) het werkt stress verlagend en stimuleert het immuunsysteem van het lichaam. Met mooie witte schone tanden wordt je mentaal sterker, je krijgt een aantrekkelijke voorkomen met een jeugdige uitstraling.

Je kan nu ‘Bij Franciska’ jouw tanden laten bleken. Probeer het nu uit en het boek jou witte tanden, Dit kan in 3 verschillende sessie behandelingen; Zichtbaar wittere tanden, Stralende witte tanden, Witter dan wit tanden.

 

Beschrijving,

Tanden bleken is het behandelen van de tanden, met als doel om de kleur van de tanden te veranderen.

Gevolgen van verkleuring heeft te maken met verschillende factoren. Uw tanden zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. Het glazuur is bijna doorzichtig. De kleur van het tandbeen is donkerder en bepaald door ons DNA welke kleur het zal hebben. Ieder heeft zijn eigen kleur. Je DNA bepaald jouw tandkleur. In de loop der jaren kan jou tandkleur verkleuren.

Dit kan gebeuren door:

 (kurakuma), Koffie, Thee, Rode wijn, Cola, Ketchup, Curry en Roken.

Te veel natuurlijke fluoride tijdens de vorming.

Gebruik van medicatie—antibiotica-chemo-bestraling.

Ouderdomsverkleuring.

 

Is bleken nu eigenlijk wel veilig.

Voor 2012 bevatte en bleek gel een hoog peroxide gehalte +-36 % peroxide. In Europa is Sinds 1 november 2012 in alle landen van de EU een nieuwe wetgeving van kracht. De reden voor deze wetgeving is doordat er een groot aantal klachten van de consument kwam over gevoelige en pijnlijke tanden. Tandvlees was geïrriteerd of ontstoken door de gel met peroxide. Nu mag een tandenbleek gel nog 6 % peroxide bevatten. Dit is een verlaging van 83%. Alleen een tandartspraktijk mag een behandeling geven met peroxide andere praktijken werken met een sodium- natriumbicarbonaat een non- peroxiden product.

De non peroxide bleek methode zoals met bleek gel op basis van sodium bicarbonaat zijn niet schadelijk voor het gebit. Ze vallen Daarom niet onder restricties van de EU en hoeven dus niet door de tandartsen uitgevoerd te worden, wel heb je een certificaat nodig om te behandelen.

Een bleek behandeling met sodium bicarbonaat is pijnloos en geeft geen irritaties. Deze behandeling is dan ook populair zowel effectief en een betaalbaar alternatief voor het bleken met peroxide. Een sodium/Natrium carbonaat is niet giftig voor plant, dier en mens, het kan geen schade geven aan je organen. Het menselijke lichaam maakt deze stof in relatief groten hoeveelheden aan in de alvleesklier de neutraliseren van de zure maaginhoud het wordt ook gebruikt In de keuken.

 

 

Effect.

Het eindresultaat wordt door een groter deel bepaald door de basis van u tanden. Afhankelijk van uw eten en drinken kunnen uw tanden na 1 a 3 jaar iets verkleuren. De mondhygiëne heeft hier ook Invloed op. Doordat deze behandeling veilig is kunt u gerust elk jaar uw tanden bijhouden door een korte sessie van 2 x20 minuten. Uw tanden frissen dan mooi op.