veel gestelde vragen bij Tanden bleken

*Is het veilig; Ja Het is veilig. De producten bevatten geen peroxide.

*Doet een behandeling pijn; Nee in 90% van de gevallen is het pijnloos. Een enkele die dat wel ervaart kan ik helaas niet uitsluiten. Het is op eigen risico.

*Mag ik na de behandeling alles weer eten en of drinken; We adviseren om na de behandeling de eerste twee uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kun je het meeste weer eten en drinken, uitgezonderd zijn consumpties die extreem veel kleur stoffen bevatten, zoals; aardbeien, kersen, bieten, rode kool, ketchup, koffie, thee, rode wijn, Curry en cola-ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken worden afgeraden vooral Energy drank. Na 24 uur kan je alles weer eten en drinken.

Komen er na de behandeling sneller verkleuringen In de tanden als daarvoor;

De behandeling doel is de tanden op te schonen. Er wordt niks aan een structuur van uw tanden verandert. Uw tanden zullen niet sneller verkleuren. Dit gaat op de zelfde tempo als hiervoor.

*Bleken met een gouden tand; Dat gaat. Het goud zal mooier worden, want ook deze wordt schoon.

*Vullingen kronen en bruggen; Meestal gaat de aanslag van de afgelopen jaren er wel af. U kunt ook eerst bleken en dan de vulling en kronen en /of bruggen bij de tandarts verder laten kleuren. De tandarts kies dan de juiste kleur bij jou tanden. Mensen met veel vullingen kunnen eerst beter twee sessies van 20 minuten boeken om te zien wat het bleken voor effect heeft op de vullingen.

*Hoe wit worden mijn tanden; Dit is voor ieder persoon ander. Dit is van te voren niet af te spreken. Hoeveel tandplak heb je, hoeveel tandsteen heb je, hoe verzorg je jouw mond. Hoe gezonder de mond, hoe beter de behandeling aanslaat. voor een optimaal resultaat gaan veel mensen van te voren naar een mondhygiënisten en komen daarna voor het bleken van de tanden.

*Hoeveel behandelingen heb je nodig; Dat is per persoon verschillend. Waarmee ben jij tevreden. Voor mooie witte tanden tehouden is het beste als je 1x In de 3 a 6 maanden een behandeling van 2x 20 minuten onder gaat. Voor een goed, blijvend resultaat zal je het moet blijven onderhouden.

*Hoe krijg ik het beste resultaat; Verwijder eerst tandplak en tandsteen voor een optimaal resultaat. Het tandplak verdwijnt niet door bleken. Tandsteen wordt niet mee gebleekt en zal meer zichtbaar zijn. 

*Kleine witte plekjes op mijn tanden heb ik na de behandeling gaan deze nog weg;

Dit is normaal dit zijn een soort pigmentvlekjes op de tanden. Het verdwijnt met een a twee dagen. Mogt dit niet het geval zijn. Dan neemt u contact met mij op.

Kan ik te laat komen voor mijn behandeling; Te laat komen gaat van jouw eigen tijd af. De behandeling wordt dan ingekort tot eind van de boekingstijd. Ik werk op afspraak en heb een schema.

*Vinden de behandelingen op één dag plaats; Ja de behandelingssessies vinden achter elkaar en op een dag plaats. Hier kan nooit van afgeweken worden.

Kan ik mijn afspraak verplaatsen;

*Je mag één maal je afspraak via mail of telefonisch verzetten; Kan je niet op jouw afspraak komen Zonder geldige reden. Dan vervalt jouw afspraak. Heeft u een deal dan vervalt deze. Heeft u betaald online, dan krijgt u geen geld terug. U heeft geen recht op tegoed. Als u nog moet betalen In de praktijk dan zal u een factuur ontvangen, die u zult moeten betalen.

Hoe laat moet ik op mijn afspraak verschijnen; Je dient de begintijd aan te houden die je op hebt gekregen tijdens de boeking, kom eventueel iets eerder.

kan ik bleken tijdens mijn zwangerschap; Er is nog niet bewezen dat het niet kan. Het is niet schadelijk voor uw ongeboren kindje. Het is echter wel uw eigen risico.

Welke leeftijd moet ik minimaal hebben om te mogen bleken; Vanaf 12 jaar mag je bleken, nadat je alles hebt gewisseld. Er is dan wel een toestemming van een ouder/voogd nodig. Ben je 16 dan mag je zonder toestemming je tanden Laten bleken.

*Fillers in de lippen; Het kan wel, maar als je lippen erg opgezwollen zijn of vrij dik, dan raden wij het af. Dit is op eigen risico.

*Kan ik mijn afspraak afzeggen en geld terug krijgen?; Volgens de Nederlandse wetgeving heb je recht op het herroepingsrecht, echter zijn hier enkele uitzondering op, op het gebied van diensten, die dus ook van toepassing zijn op het tanden bleken, zoals hieronder beschreven;

*Uitsluiting herroepingsrecht diensten; Diensten die met instemming van de klant volledig worden uitgevoerd binnen de 14 kalenderdagen bedenktijd en waarbij de klant uitdrukkelijk om de heeft verklaard van het herroepingsrecht af te zien.

Bijvoorbeeld wanneer je een afspraak maakt op 1 april voor 10 april, zie je automatisch af van het herroepingsrecht. Als je op 1 april een afspraak maakt voor 20 april en je annuleert hem voor 6 april, krijg je je volledige aankoopbedrag terug.

Kom je binnen de 14 dagen en wil je alsnog je afspraak annuleren? Dan krijg je van ons een voucher, mits tot uiterlijk 24 uur van te voren.

Wordt de afspraak binnen 24 uur van te voren geannuleerd door jou, dan vervalt helaas het recht op een afspraak / voucher.

Wordt de afspraak door ons afgezegd, ongeacht de reden? Dan krijg je een voucher, zodat je een nieuwe afspraak in kunt plannen. Ook telefonisch kan je afspraak direct worden verplaatst. Je krijgt geen geld terug.

 

*Moet ik een tandpasta aankopen; Voor een beter resultaat adviseer ik om de tandpasta aan te kopen. Je tanden blijven langer witter en schoner. Ze kunnen nog 2 tinten witter worden. Ook zonder bleken adviseer ik deze tandpasta. Advies is zeker in de avond voor het slapen gaan de tanden met de tandpasta te poetsen, om een mooi resultaat te behouden of te krijgen. Na poetsen in de avond is het advies om alleen nog water drinken. Wilt u ook overdag de tandpasta gebruiken dat kan heel goed voor een nog beter resultaat raad ik aan na het poetsen een uurtje alleen water te nuttigen en daarna kunt u alles weer nuttigen.

Heeft u gegeten, drink dan zeker 3 slokken lauw water. Zo spoelt u uw gebit weer schoon. Handig als u geen borstel bij de hand heeft

 *Wat zijn de voorwaarden van mijn voucher?; Jouw voucher is onbeperkt geldig en kan 1x gebruikt worden. Een afspraak met een voucher kan je maken via www.bijfranciska.nl Neem altijd de voucher mee naar jouw afspraak. Zonder de voucher kunnen wij jou helaas niet behandelen. Heeft u geen voucher mee dan ben ik genoodzaakt om de behandeling in rekening te brengen . u kunt de voucher/deal op een later tijd stip gebruiken of weg geven.

*Ik heb geboekt en zie dat er een actie is gekomen, kan ik mijn afspraak dan om zetten naar de actie; Nee je boeking is van voor de actie en is niet geldig voor de actie prijs. 

Als er een actie is en je kiest voor online betalen kan je ook niet meer herroepen conform onze voorwaarden.

Dus als je op maandag boekt en dinsdag is er een actie dan kan je niet meer voor de nieuwe actieprijs.

De factuur blijft gewoon staan. Daar wordt ook geen korting op gegeven. 

 

Geboekt is geboekt.

 

Deze pagina is ververst op 3-4-2022