Behandelingen

Geen belofte van genezing en disclaimer.

De methode/procedure/producten over verschillende onderwerpen/therapieën die op deze website worden gepresenteerd, vertegenwoordigen geen belofte voor succes, dwz. we aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het niet optreden van de gewenste effect.

 

 

Bij Franciska zal altijd haar best doen om het beste er uit te halen.


Bij Franciska werkt met de speciale cosmetic lijn van Yellow rose.

Dit is een zeer mooi produkt wat vele mooie resultaten behaald op de huid.

Hier wat informatie over het product van Yellow rose.

 

In 1965 is de Griekse Pachopos familie begonnen met het produceren van cosmetica voor de professionele huidverzorging en slechts een paar jaar later introduceerden zij met succes het professionele cosmeticamerk Yellow Rose. Door de jaren heen hebben zij onder deze naam huidverzorgingsproducten ontwikkeld, die zowel op inoovatie als respect voor de familietraditie zijn gebaseerd. Tegenwoordig is Yellow Rose een bloeiend bedrijf dat nog steeds door de Griekse familie wordt beheerd. 

Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de recentste ontwikkelingen van de cosmetische wetenschap. De prioriteit van het bedrijf is om cosmetica te produceren die veilig en effectief is in het gebruik en daarnaast voldoet aan de eisen die schoonheidsspecialisten stellen aan een product. 

De professionele cosmetica van Yellow Rose wordt geproduceerd volgens de G.M.P. en G.L.P. kwaliteitsnormen en is IOS 9001 gecertificeerd. Als onderdeel van het totale kwaliteitsbeheer worden zowel op grondstoffen als op eindproducten voortdurend controles toegepast. De productie vindt plaats in het eigen bedrijf ( 1800 m2 ), dat gelegen is in een buitenwijk van Athene. 

De fabriek is uitgerust met hoogtechnologische machines voor de productie en verpakking. Daarnaast beschikken zij over volledig uitgeruste laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling en micro-biologische analyses. 

De gerichte wetenschappelijke benadering van huidverzorgingsproducten en de op de klant gerichte mentaliteit hebben Yellow Rose geplaatst aan de top van de binnenlandse markt. In meer dan 20 landen worden in schoonheidsinstituten de gezichtsverzorgingsproducten van Yellow Rose gebruikt. 

Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver plantaardig. 

 

 

 Bron: Yellow Rose gezichtsverzorging | huidverzorgingsproducten | (perfectbeautyshop.nl)