Betekenis van mijn LOGO

Betekenis van mijn logo.
Een logo geeft een gevoel of geeft iets aan. Als je een logo ziet dan weet je vaak van welk bedrijf of merk het is. Massage Franciska had een handje. deze stond voor mijn kracht en mijn handdruk. Nu zit er achter deze logo ook een betekenis.

 

De cirkel met Bij Franciska. Deze cirkel staat voor de wereld waar we in leven. Het omcirkeld jouw leven.

In die cirkel staat een diamant. In dikke lijnen verpakt, dat ben jij zelf. Stevig verpakt, maar o zo teer. Je mag schitteren als een ruwe diamant.

In de ruwe diamant zit een bloem. 'Jouw IK'.

Elk blaadje omarmd Jouw 'IK'. Aan het uiteinde van de blaadjes is het recht. Net een deur.

 

Zet je de deuren open, dan kom je in het hart van de bloem. "Jouw hart." Heb je de deuren geopend dan sta je in Balans. Als jij in 'Balans' staat dan omarm jij de wereld. De cirkel van de wereld sluit zich om jou heen. 'je leeft"