Acties & Nieuws


Acties


Nieuws

Mooi mens,

Is er in jouw lichaam iets uit balans, dan ga je je minder voelen. Ziektes, spierpijn, darm/buikklachten, geestelijk sta je anders in het leven, burn out, gewrichtsklachten of krijg je eczeem. Noem het maar op van klachten.

Soms weet je eigenlijk gewoon niet dat je uit balans bent. Je eet je groente en fruit en via de juiste voeding denk je dat je goed bezig bent. Maar is dat ook zo.

Alle voedingstoffen zitten niet meer in onze voeding. De aarde is een beetje van zijn krachten verloren en geeft niet de juiste voedingstoffen aan onze voeding. Je kan extra vitamines slikken, maar ben je er dan wel. We voelen ons dan even een tijdje beter, maar vallen weer terug uitbalans. We gaan er mee naar de dokter en krijgen dan een pilletje, smeerseltje of antibiotica van het een en ander. Dit verdoezeld de schade, maar brengt weer schade toe in het lichaam. Het lost het probleem niet op.

Wil jij kijken of jouw lichaam in balans is. Wil jij je weer lekker voelen in jouw lichaam.                     Geen pijntjes en ongemakken meer voelen. Hormonen en DNA cellen weer sterk maken. Geen ontstekingen in het lichaam hebben. Geen gevoel van moeheid en burn out hebben. Maar je fit en vitaal voelen. Wil je daar echt iets aan gaan doen.                                                                                       Dan is ZinZino de juiste oplossing voor jouw. Zij bieden geheel natuurlijke en hoge kwaliteit suppletie die jouw lichaam weer in balans kan brengen.  Door middel van weterschappelijk onderbouwde testen kunnen we kijken hoe het met jouw lichaam echt is. In deze test worden via het laboratorium Vitas 11 vetzuren gemeten. Verzadigde en onverzadigde Omega-9, meervoudig verzadigde vetzuren Omega-6 en Omega-3.

spreekt dit jouw wel aan. Wil jij je lichaam gezond(er) maken. Iets voor later betekenen, dan kan je deze avonden langs komen Bij Franciska. Je bent van harte welkom Bij Franciska in haar salon aan de Wogmeer 43A. Hensbroek klaar om jouw te helpen. Ik kijk graag samen met jou wat de mogelijk heden zijn om jouw lichaam weer in balans te brengen

De volgende avonden kan je langs komen

maandag  15 augustus van 19.00 uur tm 21.00 uur

dinsdag     16 augustus van 19.00 uur tm 21.00 uur

woensdag 17 augustus van 19.00 uur tm 21.00 uur

maandag   29 augustus van 13.00 uur tm 21.00 uur

dinsdag      30 augustus van 13.00 uur tm 21.00 uur

 

Inloop is vrij. Geef evt een berichtje als je komt.

 

 

Warme groet Franciska van Bij franciska in Balans