Acties & Nieuws


Studie studie studie

 

Op 23 en 24 april heeft Franciska de opleiding gedaan voor Huidverzorging en nu mag ze in stappen om de "skin expert" te gaan behalen.

 

Franciska gaat dit doen per 9 mei op de maandag .

20 juni zal zij examen gaan doen.

In deze tijd is de praktijk op de maandag gesloten. Om toch genoeg uren voor u beschikbaar te stellen zal zij donderdag middag langer open zijn. U kunt Ook vragen of er een mogelijkheid is van een tijd aan tevragen.

Acties

Een unieke actie

 Ga mooi naar het voorjaar toe. Maak je huid alvast klaar voor de zomer.

Nu de RF Frequentie behandeling in een te gekke aanbieding. Laat jouw gezicht en hals weer stralen en gezond worden. Acne, littekens, verslapping en rimpels verminderen zichtbaar en pijnloos. Laat jouw huid weer gezond aanvoelen en stralen deze wintermaanden. Dat kan nu met deze grote actie. We worden elke dag een stukje ouder, de jongeren hebben last van acne en onze huid heeft heel wat te verduren met onze dagelijks leven. Ook de mondkapjes zijn een last voor onze gezichtshuid. Je kan er nu wat aan doen met deze actie en merk wat de RF Frequentie voor jou kan betekenen. Vele weten het al en zijn zichtbaar mooier gaan stralen. Nu jij nog.

 

Je kan 1 behandeling voor €40,00 kopen (om uit te proberen) en in de salon evt 2 of 4behandelingen erbij kopen en meteen betalen.      

 OF

 Koop 2 behandelingen voor € 75.00

en dan kunt u evt uitbreiden naar 4 behandelingen. Bij de eerste behandeling moet u dit beslissen. Daarna kan dat niet meer.    

 OF

 Koop 4 behandelingen voor € 150.00

U koopt losse behandelingen u kunt zelf bepalen wanneer u ze in boekt. Voor een optimaal resultaat volstaat 1x pw. U mag deze actie 1x aankopen daarna geld de regulieren prijs weer

 OF 

Koop 6 behandelingen voor € 220.00 

U koopt losse behandelingen u kunt zelf bepalen wanneer u ze in boekt. Voor een optimaal resultaat volstaat 1x pw. U mag deze actie 1x aankopen daarna geld de regulieren prijs weer

 

 

 --------------------------------------------------------------------------------

 Pakking voor 1, 2 of 3 personen.

 

Een heerlijke belevenis, waar uw rug wordt behandeld met een scrubmassage, warme doeken en een heerlijke pakking. Deze kan van chocolade met sinsappel en kaneel zijn, lekker verwarmend of een heerlijke lente geur van aardbeien.

U ligt op een verwarmt bed te luisteren naar een rustgevende muziek. Even een moment voor u zelf. Dat moeten we vaker doen.

Heerlijk voor maar € 25,00,  duur45 min

duo voor € 45.00, duur 60 min

3 personen voor € 57.00, duur 90min

 

Boek deze actie onder het koppie acties en niet onder socialdeal/ wf deal


Nieuws

Er komen nieuwe behandelingen aan. 

KO BI DO Japanse schoonheids- massage op het gezicht == Via een heerlijke massage op de decolate, schouder, nek, hoofd en gezicht wordt uw schoonheid aan gewakkerd om te schijnen. U kunt dan genieten van een massage van 30 45 min

Anti- Aging Accupunctuur op het gezicht  == via accupunctuur op het gezicht wordt uw lichaam aan gezet om te herstellen. Rimpels verdwijnen, uw huid gaat weer stralen. vanaf 1 juni boekbaar

 

Vanaf 9 mei gaat Franciska studeren voor skin exper. Deze opleiding duurt t/m 20 juni. Vanwege deze opleiding zal de salon op maandags dicht zijn. Na het examen op 20 juni zal de normale openings tijden weer van kracht zijn. Deze weken opend zij haar salon extra op de donderdag middag.