Gezichtsbehandelingen zonder apparatuur


Een behandeling voor het gezicht zonder mechanise apparaten is bedoeld om jouw huid te reinigen en weer te laten stralen met een nieuwe shine.

Een gezichtsbehandeling is zonder massage. Deze moet je er los bij boeken.

U kunt de andere behandelingen er bij boeken. 

Yellow Rose is een lijn voor professionals. Op aanvraag zijn deze producten ook te koop Bij Franciska.Een gezichtsbehandeling adviseer ik altijd te nemen met Yellow Rose producten. Dit is een profesional lijn . Het haalt het beste resultaat voor een mooie schone huid.

Zeker als u last heeft van zonne/pigment en ouderdoms vlekjes of als u last heeft van couperose ( rode adertjes) of rosacea. Ook voor ouderdoms rimpels geeft het de mooiste resultaten. Wilt u aan de anti-aging werken dan beveel ik ook Yellow Rose aan. Een behandeling bestaat altijd uit reiniging, scrub en/of peeling, masker, serum en een dag/ nacht creme. Totale duur is altijd 60 min. Wilt u een massage er bij dan kunt u deze los erbij boeken. Wilt u de behandeling aan vullen met apparatuur dan kunt u deze los erbij boeken.

 

In 1965 is de Griekse Pachopos familie begonnen met het produceren van cosmetica voor de professionele huidverzorging en slechts een paar jaar later introduceerden zij met succes het professionele cosmeticamerk Yellow Rose. Door de jaren heen hebben zij onder deze naam huidverzorgingsproducten ontwikkeld, die zowel op inoovatie als respect voor de familietraditie zijn gebaseerd. Tegenwoordig is Yellow Rose een bloeiend bedrijf dat nog steeds door de Griekse familie wordt beheerd. 

Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de recentste ontwikkelingen van de cosmetische wetenschap. De prioriteit van het bedrijf is om cosmetica te produceren die veilig en effectief is in het gebruik en daarnaast voldoet aan de eisen die schoonheidsspecialisten stellen aan een product. 

De professionele cosmetica van Yellow Rose wordt geproduceerd volgens de G.M.P. en G.L.P. kwaliteitsnormen en is IOS 9001 gecertificeerd. Als onderdeel van het totale kwaliteitsbeheer worden zowel op grondstoffen als op eindproducten voortdurend controles toegepast. De productie vindt plaats in het eigen bedrijf ( 1800 m2 ), dat gelegen is in een buitenwijk van Athene. 

De fabriek is uitgerust met hoogtechnologische machines voor de productie en verpakking. Daarnaast beschikken zij over volledig uitgeruste laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling en micro-biologische analyses. 

De gerichte wetenschappelijke benadering van huidverzorgingsproducten en de op de klant gerichte mentaliteit hebben Yellow Rose geplaatst aan de top van de binnenlandse markt. In meer dan 20 landen worden in schoonheidsinstituten de gezichtsverzorgingsproducten van Yellow Rose gebruikt. 

Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver plantaardig. 

bron::https://www.perfectbeautyshop.nl/