Behandelingen

 

De behandelingen van Bij Franciska zijn gebasseerd op pijn bestrijding, afslanken, tanden bleken en beauty. Bij Franciska gebruikt licht Therapie van Roodlicht,  RF Frequentie met rood licht, Low level laser Therapie licht, infrarood licht en warmte en UV licht. Verder geeft Bij Franciska nog bloedzuiger therapie en meerdere beauty behandelingen.

 

Vooraf  van een behandeling is er een korte intake. Om zo te bekijken of de juiste behandeling geven wordt. 

U komt in een sfeer volle ruimte die warm aan voelt, er zal rustige muziek draaien. Bij sommige behandelingen kunt u via Wifi van Bij Franciska kijken naar Netflix op uw eigen account.

 

Weet u nog niet welke behandeling u wilt nemen. Dan kunt u ook een " ik weet niet welke behandeling ik moet nemen" inboeken. U komt dan voor 15 a 20 min en dan bespreken we behandelingen door.en krijgt u zo grip op de behandeling die nodig is.

Wilt u eerst meer informatie en de ruimte zien dan is het ook mogelijk om via deze behandeling in te boeken. Deze behandelings keuze is gratis voor u, ik zal dan ook niet behandelen. Het is voor informatie aan u.


Therapeutisch behandeling

Behandelingen gericht op pijn bestrijding

Bloedzuiger Therapie

Traditionele behandeling in de moderne geneeskunde.

Maak gebruik van de beestjes en krijg hun speeksel waar vele goede stoffen in zitten waar de farmaceutische wereld niet kan over treffen.

 

Low Level Laser Therapie

Een koud laser licht met infrarood geeft goede eigenschappen af aan het lichaam. Het zet jou zelf herstellend vermogen weer aan. Zorgt voor doorbloeding en pijn vermindering.

Guasha

 

Oosterse schraap techniek die lettelijk jouw pijn aan pakt. Een bindweefsel massage geeft. De spieren weer soepel maakt. Jouw weer pijn vrij kan maken.


Behandelingen gericht op pijn bestrijding en op afslanken

RF Laser Vacuum

Mechanische cupping die zorgt voor een betere afvoer naar de nieren en lymfe vaten. voor een mooiere huid, vet afvoer en pijnbestrijding.

Lipo-Laser

Laser (LLLT) peddels die geplaatst worden op jouw lichaam. Snel en doeltreffend vet verliezen en een mooie huid krijgen. zonder actief bezig tezijn. Pijnloze behandeling die je ook voor pijn goed kan in zetten

bioresonantie scan

Bij bioresonantie therapie wordt er een test uitgevoerd op de meridiaanpunten in het lichaam. Deze meridiaanpunten zijn verbonden met 40 organen en systemen en geven een indicatie waar jouw lichaam uit balans is.


Behandelingen gericht op afslanken

Cavitatie

 Door middel van een geluidsgolving pakken we jouw plaatselijke vet aan. Een doeltreffende Therapie behandeling die zorgt voor vet afvoer en voor een mooie huid.

RF Frequentie lichaam

Door middel van RF Frequentie jou huid laten stralen en plaatselijk  straie of vet verminderen. Pijloos mooi worden

therapeutische pakking

Verzorgende cremé die je in een pakking op krijgt. deze behandeling boek je na een therapeutische behandling om zo het resultaat te garanderen.Beauty behandelingen


RF Frequentie gezicht

Jouw gezicht weer laten stralen. Dat kan door de pijn loze behandeling met de RF Frequentie. Mooiere contouren, minder rimpels, stralende kleur, minder acne. een boots voor jou gezicht.

Tanden Bleken

Laat jou tanden witter worden zodat je een stralende lach kan toveren. deze behandeling is in duo vorm mogelijk. Samen genieten van wittere tanden.

Beauty rug pakking of parraffine pakking

Een scrub massage, met daarna een heerlijke pakking voor een goede en stralende huid te krijgen. Mogelijk in duo vorm te boeken.

Oorkaars

Energie blokkades verminderen, lymfevaten stimuleren. even volledig ontspannen met warmte in uw oor en het geknetter van de kaars die op brand.