RF Frequentie apparaat

 

Als je jouw lichaam zou vergelijken met de muur van baksteentjes en voegen.

Als deze al- ouder wordt en veel in de zon staat en verweerd raakt, is hij niet stevig meer, hij wordt minder sterk.

Dit gebeurt ook met onze huid naar maten het vocht onttrokken wordt en wij ouder worden, komt er verslapping en kunnen er aan rimpels ontstaan.

Laat je huid weer stralen met een behandeling van De RF Frequentie apparaat.

 

RF lifting (Radio Frequentie lifting.)

Dit is een vorm waar je geen operatie bij nodig hebt om een huid correctie te ondergaan.

De laatste 10 à 15 jaar heeft RF-lifting een vaste plaats veroverd In de beauty industrie.

Je kan gezicht en je lichaam laten behandelen. De resultaten zijn verbluffend.

 

Krijg via een non-operatieve manier een mooie huid. Een huid correctie, maar dan Zonder de gang naar de plastische chirurg.

FR De-lifting is een effectief en veilige methode, vooral omdat er geen operatie nodig is.

Zonder pijn zorgt de RF-huid correctie voor een snelle verandering van de huid.

Een merkbare facelift. Rimpels worden strak gestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug.

 

De RF-methode wordt het meeste gebruikt voor het gezicht, net als van de huid elders op het lichaam.

Deze methode kan goed gebruikt worden na een operatieve figuur correctie of na de Cavitatie behandeling. Als je bent afgevallen, na een dieet of als de huid er dof uitziet is het een mooie behandeling. Beleef de jeugd in uw huid opnieuw. RF-Lifting helpt bij het wegwerken van de slaphangende, oudere huid van het gezicht of aan het lichaam. De kleine rimpeltjes verdwijnen snel. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakkere, verjongende en verfrissen de huid.

Het verstevigt het bindweefsel, activeert de fibroblasten en collageen wordt aangemaakt. Het help de lymfe vaten met afvoeren.

Alle locaties op het lichaam zijn behandelbaar. Met 1 behandeling heeft u al zichtbaar resultaat. Voor een optimaal mooie resultaat volstaat 6 behandelingen. Bij Franciska geeft u dan ook bij 6 behandelingen, die aansluitend zijn geboekt voor elke week, de 6de gratis. Dus u betaald er 5 en de 6de betaal ik voor u. lees de voorwaardes in de veel gestelde vragen.

 

Hoe werkt RF-lifting

Radiofrequentie golven maken gebruik van onschadelijke radiogolven. Deze onzichtbare straling dringt diep door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel.

Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid steviger wordt. Tekst van google.

 

Door golven met een frequentie in het radiospectrum wordt In de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan de huidoppervlakte. Ze werken in op de lederhuid -de collageen -elastisch structuur van ons gezicht en lichaam en

Hyper dermis -het onderhuids vetweefsel. Door de optredende een warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functie is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen. De is bloed en lymfe afvoer en stofwisseling wordt versterkt, ook wordt de werking van speciale verbindingscellen de fibroblasten weer goed op gang gebracht. Elastine kan weer opnieuw woorden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen weer voor een jeugdig, veerkrachtig gelaat. De eigen werking van Collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd om aan de gang te gaan, de huid gaat stralen en krijgen een frisse kleur.

 

Welk gebied kunt u behandelen

Contouren van de schouder

Huid bij knie

Heupen

Billen

Buik

Rug

Armen

Decolaté

Verjongende effect van de handen

Gezicht; De wangen worden zichtbaar strakker.

                Jukbeenderen worden weer zichtbaarder.

                Herstel van de kin lijn.

                Vouw rondom de lippen en ogen.

                Straktrekken van oogleden

                Verminderen van Wallen onder de ogen

                Mond belijning

 

Voor een goed resultaat zijn er 4 à 6 behandelingen aan te raden. Die eenmaal per week plaatsvinden. Dit bewerkstelligt niet alleen een direct resultaat van de facelift maar zet het lichaam aan het werk. Kom in balans, wordt een mooi mens.

Het gezicht kan uitgebreid worden met een Guasha gezichtsbehandeling van een half uur.

 

De behandeling

Vooraf is er een intake. vragen over het behandelde gebied en wordt er een foto genomen van hoe het er nu uit ziet. Zo kunnen we het resultaat later bekijken. enz.

Waarom je gekozen hebt voor deze behandeling.

Lichaamsbehandeling; De huid wordt ingesmeerd met een geleidende contactgel. Het handstuk met de infrarood, wordt geplaatst op de zone die behandeld gaat worden. Dit handstuk geeft de radiofrequentie (RF) af en wordt ook warm door de infrarood niet te warm. Dit kan ingesteld worden.

Als de tijd om is wordt het handdeel van het elektrische vacuüm Cuppen gebruikt, om de doorbloeding beter te reguleren. Dit geeft een zuigende kracht en daarna laat het weer los. Dit proces gaat zo op nieuw. De krachtig vacuüm is instelbaar.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd met warme doeken. U kunt dan kiezen voor nog een rug pakking met voedende stoffen, uw behandeling wordt 30 minuten verlengd. Of een voedende crème wordt er op u gesmeerd en is dat het einde van uw behandeling. Dit is een crème die cellulitis tegengaat, uw huid verstrakt en versterkt. Aangeraden wordt om deze crème elke dag te smeren voor optimaal resultaat. In de praktijk is deze crème te verkrijgen.

 

Gezichtsbehandeling;

Het gezicht wordt gereinigd met een hypoallergene crème, daarna wordt er een geleidende contactgel met slakken crème op uw gezicht gesmeerd. Het handstuk met de infrarood wordt geplaatst op het gezicht het apparaat wordt aangenaam warm, na de behandeling wordt u gezicht afgenomen met warme doeken. Heeft u gekozen voor een guasha behandeling dan wordt het serum aangebracht en wordt de behandeling voortgezet met de guasha stenen. Heeft u gekozen voor Alleen RF behandeling dan krijgt u een heerlijke dag /nacht crème op uw huid om hun huid te voeden.

 

Veel gestelde vragen

 

Hoe vaak moet ik behandeld worden voor een mooi resultaat:

Voor een optimaal resultaat is een kuur van elke week 6 weken lang aan te raden, een behandeling geeft direct zichtbaar resultaat.

6 behandelingen is nodig om het lichaam aan te zetten voor herstel en balans. Sommige hebben meer behandelingen nodig. Dit gaat altijd in overleg.

Boekt u 6 behandelingen in één keer en 1 behandeling per week, dan betaalt u 5 behandelingen de 6de behandeling krijgt u van mij gratis.

 

Is de actie van 6 behandelingen ook nog geldig als ik 1 behandeling afzeg:

Deze actie is alleen geldig als u 6 behandelingen boekt en ook echt elke week komt. Zegt u een behandeling af dan moet u de laatste dus de 6de behandeling wel betalen.

Ik kan dan niet meer garanderen dat het resultaat optimaal is. Verplaatst u de behandeling, maar zit hij nog in de week dan geld de actie nog wel.

 

Kan ik voortijdig stoppen met de behandeling:

Ja, dat kan. Ik kan dan geen optimaal resultaat garanderen. Heeft u een actie met 6 behandelingen gekocht dan krijgt u uw geld van de overige behandelingen in een voucher retour. U krijgt geen geld terug. Heeft u per keer betaald en u wilt vroegtijdig de behandeling stoppen vanwege tijd dan betaald u wel het volledige bedrag van de behandeling die u heeft geboekt.

 

Hoe vaak kan ik mijn afspraak verplaatsen:

Heeft u een kuur van 6 behandelingen dan kunt u eenmaal uw afspraak verplaatsen. Deze moet op nieuw geboekt worden in de zelfde week. Alleen zo kan ik het optimale resultaat garanderen. Deze moet dan wel voor 24 uur geannuleerd zijn. Zit u binnen de 24 uur dan dient de behandeling betaald te worden, voor 50%.. In het bezit van een voucher/deal dan vervalt deze voucher/deal. Buiten de 24 uur kunt u met een voucher/deal de afspraak 1x verplaatsen.

Komt u helemaal niet op de afgesproken tijd van afspraak, dan betaalt u het volledige bedrag van de behandeling. Ik ben dan genoodzaakt om een factuur naar u te sturen. Bent u in bezit van een voucher/deal dan vervalt de voucher/deal. Heeft u geldige reden, dan ben ik ook redelijk.

Heeft u losse behandelingen geboekt en u wilt eerder stoppen dat kan, maar u betaald de volledige behandeling.

 

Kan ik te laat komen:

Komt u het toelaat dan gaat dit van uw tijd af, de behandeling wordt dan ingekort.

 

Ik heb een deal/voucher, maar niet meegenomen:

Bij een deal/ voucher kan de afspraak alleen plaatsvinden als u de deal/ voucher bij u heeft. Heeft u dit niet, dan ben ik genoodzaakt om de behandeling in rekening te brengen. De deal/ voucher is nog wel geldig.

 

Ik heb geen resultaat:

Vooraf worden foto’s van de behandelde plek genomen. Blijkt als u na een kuur van 6 weken -6 behandelingen- nog geen enkel resultaat heeft dan ga ik kijken wat de oorzaak hiervan kan zijn en gaan we samen tot een oplossing kijken.

Is er wel verschil, maar bent u nog niet tevreden. Dan moet u meerdere behandelingen ondergaan. Dit kan komen door dat er te veel afvalstoffen in uw lichaam zitten en het lichaam langer nodig heeft voor herstel.

 

Moet ik een kuur volgen:

Nee u hoeft geen kuur verband te volgen. U heeft dan geen recht op de 6de gratis.

 

Moet ik deze behandeling herhalen:

Voor een goed onderhoud, kunt u het beste 1x per maand a 6 weken een behandeling onder gaan. Zeker voor het gezicht raad ik dit aan. Optie heeft u een feestje, dan raad ik het aan om van tevoren een behandeling te nemen voor een mooi stralend gezicht. Mensen zullen zeggen dat u er goed uit ziet.

 

Lichaamszone 1. Een gebied enkel gebied op uw lichaam of een klein gebied op uw lichaam, zoals

Buik

Rug

Bovenarm

Bovenkant knie

Nek

Kin

Decolaté

Wilt u meer delen behandelen dan komt u in zone 2.

Heeft u vragen over het gebied wat u wilt laten behandelen neem dan contact op.

 

Lichaamszone2. Alles wat dubbel aan uw lichaam zit. Neemt dubbel tijd in.

Heupen

Billen

Schouders

Bovenbeen

Heeft u vragen over het gebied wat u wilt laten behandelen, neem contact op met Franciska.

 

Heolang duurt een behandeling

*Lichaamszone 1: radiofrequentie plus vacuüm apparaat 90 minuten, 

 

*Lichaamszone 1: radiofrequentie met vacuüm apparaat in combinatie met infrarood peddels 120 minuten

 

*lichaamszone 2: Radiofrequentie plus vacuüm apparaat 120 minuten

 

*Lichaam zone 2: radiofrequentie met vacuüm apparaat in combinatie met infrarood peddels 150 minuten

 

*Gezicht            60 minuten

*Gezicht, hals   80 minuten

*Gezicht hals decolleté 120 minuten

*Gezicht in combinatie met guasha behandeling 90 minuten

*Gezicht in combinatie met guasha behandeling 110 minuten

*Gezicht, hals, decolleté in combinatie met guasha behandeling 150 minuten

 

*Handen 30 minuten

*Handen in combinatie met paraffine bad 60 minuten

 

*Intake deze wordt gedaan bij de eerste behandeling inhoud ± 1-5 a 10 minuten