RF Frequentie apparaat

 

Als je jouw lichaam zou vergelijken met de muur van baksteentjes en voegen.

Als deze al- ouder wordt en veel in de zon staat en verweerd raakt, is hij niet stevig meer, hij wordt minder sterk.

Dit gebeurt ook met onze huid naar maten het vocht onttrokken wordt en wij ouder worden, komt er verslapping en kunnen er aan rimpels ontstaan.

Laat je huid weer stralen met een behandeling van De RF Frequentie apparaat.

 

RF lifting (Radio Frequentie lifting.)

Dit is een vorm waar je geen operatie bij nodig hebt om een huid correctie te ondergaan.

De laatste 10 à 15 jaar heeft RF-lifting een vaste plaats veroverd In de beauty industrie.

Je kan gezicht en je lichaam laten behandelen. De resultaten zijn verbluffend.

 

Krijg via een non-operatieve manier een mooie huid. Een huid correctie, maar dan Zonder de gang naar de plastische chirurg.

FR De-lifting is een effectief en veilige methode, vooral omdat er geen operatie nodig is.

Zonder pijn zorgt de RF-huid correctie voor een snelle verandering van de huid.

Een merkbare facelift. Rimpels worden strak gestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug.

 

De RF-methode wordt het meeste gebruikt voor het gezicht, net als van de huid elders op het lichaam.

Deze methode kan goed gebruikt worden na een operatieve figuur correctie of na de Cavitatie behandeling. Als je bent afgevallen, na een dieet of als de huid er dof uitziet is het een mooie behandeling. Beleef de jeugd in uw huid opnieuw. RF-Lifting helpt bij het wegwerken van de slaphangende, oudere huid van het gezicht of aan het lichaam. De kleine rimpeltjes verdwijnen snel. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakkere, verjongende en verfrissen de huid.

Het verstevigt het bindweefsel, activeert de fibroblasten en collageen wordt aangemaakt. Het help de lymfe vaten met afvoeren.

Alle locaties op het lichaam zijn behandelbaar. Met 1 behandeling heeft u al zichtbaar resultaat. Voor een optimaal mooie resultaat volstaat 6 behandelingen. Bij Franciska geeft u dan ook bij 6 behandelingen, die aansluitend zijn geboekt voor elke week, de 6de gratis. Dus u betaald er 5 en de 6de betaal ik voor u. lees de voorwaardes in de veel gestelde vragen.

 

Hoe werkt RF-lifting

Radiofrequentie golven maken gebruik van onschadelijke radiogolven. Deze onzichtbare straling dringt diep door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel.

Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid steviger wordt. Tekst van google.

 

Door golven met een frequentie in het radiospectrum wordt In de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan de huidoppervlakte. Ze werken in op de lederhuid -de collageen -elastisch structuur van ons gezicht en lichaam en

Hyper dermis -het onderhuids vetweefsel. Door de optredende een warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functie is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen. De is bloed en lymfe afvoer en stofwisseling wordt versterkt, ook wordt de werking van speciale verbindingscellen de fibroblasten weer goed op gang gebracht. Elastine kan weer opnieuw woorden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen weer voor een jeugdig, veerkrachtig gelaat. De eigen werking van Collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd om aan de gang te gaan, de huid gaat stralen en krijgen een frisse kleur.

 

Welk gebied kunt u behandelen

Contouren van de schouder

Huid bij knie

Heupen

Billen

Buik

Rug

Armen

Decolaté

Verjongende effect van de handen

Gezicht; De wangen worden zichtbaar strakker.

                Jukbeenderen worden weer zichtbaarder.

                Herstel van de kin lijn.

                Vouw rondom de lippen en ogen.

                Straktrekken van oogleden

                Verminderen van Wallen onder de ogen

                Mond belijning

 

Voor een goed resultaat zijn er 4 à 6 behandelingen aan te raden. Die eenmaal per week plaatsvinden. Dit bewerkstelligt niet alleen een direct resultaat van de facelift maar zet het lichaam aan het werk. Kom in balans, wordt een mooi mens.

Het gezicht kan uitgebreid worden met een Guasha gezichtsbehandeling van een half uur.

 

De behandeling

Vooraf is er een intake. vragen over het behandelde gebied en wordt er een foto genomen van hoe het er nu uit ziet. Zo kunnen we het resultaat later bekijken. enz.

Waarom je gekozen hebt voor deze behandeling.

Lichaamsbehandeling; De huid wordt ingesmeerd met een geleidende contactgel. Het handstuk met de infrarood, wordt geplaatst op de zone die behandeld gaat worden. Dit handstuk geeft de radiofrequentie (RF) af en wordt ook warm door de infrarood niet te warm. Dit kan ingesteld worden.

Als de tijd om is wordt het handdeel van het elektrische vacuüm Cuppen gebruikt, om de doorbloeding beter te reguleren. Dit geeft een zuigende kracht en daarna laat het weer los. Dit proces gaat zo op nieuw. De krachtig vacuüm is instelbaar.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd met warme doeken. U kunt dan kiezen voor nog een rug pakking met voedende stoffen, uw behandeling wordt 30 minuten verlengd. Of een voedende crème wordt er op u gesmeerd en is dat het einde van uw behandeling. Dit is een crème die cellulitis tegengaat, uw huid verstrakt en versterkt. Aangeraden wordt om deze crème elke dag te smeren voor optimaal resultaat. In de praktijk is deze crème te verkrijgen.

 

Gezichtsbehandeling;

Het gezicht wordt gereinigd met een hypoallergene crème, daarna wordt er een geleidende contactgel met slakken crème op uw gezicht gesmeerd. Het handstuk met de infrarood wordt geplaatst op het gezicht het apparaat wordt aangenaam warm, na de behandeling wordt u gezicht afgenomen met warme doeken. Heeft u gekozen voor een guasha behandeling dan wordt het serum aangebracht en wordt de behandeling voortgezet met de guasha stenen. Heeft u gekozen voor Alleen RF behandeling dan krijgt u een heerlijke dag /nacht crème op uw huid om hun huid te voeden.